Hák Flóra

Utolsó módosítás dátuma : 2015. október 28.

Nekem jó döntés volt!

Jelenlegi munkahely/oktatási intézmény: Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület, helyi fajvédelmi koordinátor                                                                              

 

"Bár nem az EKF-en kezdtem a tanulmányaimat, de életem egyik legjobb választása volt, mikor felsőoktatási intézményt váltottam. A jelenlegi munkahelyemre is a szakdolgozatom és az BSc. melletti önkéntes munkáim kapcsán kerültem, amit elsődlegesen az iskolának és az oktatóimnak köszönhetek! 2015 márciusa óta dolgozom a szalakóta-védelmi LIFE+ projektben, mellette pedig továbbra is civilkedem.
Úgy gondolom ezen a területen a lelkesedés, a szorgalom és a bátorság a legfontosabb. Ha ezek hiányoznak, teljesen mindegy melyik iskolában tanul az ember. Az Eszterházy Károly Főiskolán azon kívül, hogy sokszor járhattam szakemberekkel terepre és olyan oktatóktól tanulhattam akik maguk is kutatók, egy olyan szemléletmódot kaptam a természetről és az élővilágról, amit eddig máshol nem sikerült „meglátnom" - és mindehhez a lelkesedés is társult. Külön jó érzéssel tölt el, hogy mióta leállamvizsgáztam, egyes oktatóimmal még mindig keresztezik egymást az útjaink a természetvédelmi pályán, és a tanulás tovább folytatódik.
Bármi is lesz belőlem később, az Eszterházy Károly Főiskola Földrajz és Környezettudományi Intézetét bizalommal és tisztelettel tudom ajánlani minden érdeklődő és tanulni vágyó fiatalnak, nekem „jó döntés" volt!"


< Vissza