Az Egri Campus első baba-mama szobája

Utolsó módosítás dátuma : 2017. március 13.

Február 24-én hivatalosan is átadtuk az Eszterházy Károly Egyetem Egri Campusán a D oktatási épületben az első modern baba-mama szobát.

Február 24-én hivatalosan is átadtuk a D-épületben az Eszterházy Károly Egyetem Egri Campusán az elsó baba-mama szobát. Ősszel hallottam először arról, hogy Gyöngyösön már évek óta működik ilyen szoba. Elhatározásomat csak tovább erősítette a téli vizsgaidőszak, amikor nem egyszer olyan levelezős hallgatókat láttam, akik kényszerűségből a hideg folyosón tették tisztába, vagy etették a Kicsiket.

 

A szoba a Projekt Osztály pályázatából beszerzett komplex felszereléseket, játékokat és a dolgozók általi nagyon változatos felajánlásokat tartalmazza. Igazán színes és teljes lett. A szoba berendezéseinek összeállításában a Földrajz és Környezettudományi és a Biológia Intézet munkatársnői, míg a szoba kipakolásában ugyancsak a kolléganők és a Műszaki és Logisztikai Osztály munkatársai voltak segítségemre. Mindenkinek köszönet érte!

Még érkezik a Dékáni Hivatal jóvoltából egy mikrohullámú sütő és reményeim szerint idén tavasszal szépen megelevenedik rajzfilm-figurákkal az egyik falfelület.

Reméljük minél több Anyuka életét megkönnyíti majd ez a Mindenki számára elérhető "szolgáltatás"!! Természetesen nem csak a gyerekekkel érkező kismamákra gondoltunk, hanem reményeink szerint az egyetemen dolgozó munkatársak gyermekeinek a könnyed kikapcsolódását is szolgálhatjamajd a szoba! A fotókat az MTI fotósa, Komka Péter, Kakuk Dániel, valamint Misik Tamás készítette.

Az Eger Televízióban a megnyitóval kapcsolatban az alábbi híranyag jelent meg: 

 

https://www.youtube.com/watch?v=vsqWPObzvsc

 

A Líceum Televízió Hírlánc című műsorában a megnyitóval kapcsolatos beszámoló 6:10-től látható:

 

https://www.youtube.com/watch?v=8DDaTCjGk68

 

 

A hírt küldte: Misik Tamás


< Vissza