Eredményes TDK szereplés a Partiumi TDK rendezvényen

Utolsó módosítás dátuma : 2017. május 08.

A 20. Partiumi TDK-át, 2017. május 5-én, Nagyváradon rendezték meg, ahol nagyon kellemes hangulatban sok tehetséges hallgató mutathatta be önálló kutatási eredményeit a PKE Városházán.

A 20. Partiumi TDK-át, 2017. május 5-én, Nagyváradon rendezték meg, ahol nagyon kellemes hangulatban sok tehetséges hallgató mutathatta be önálló kutatási eredményeit a PKE Városházán. A rendezvényt ünnepélyesen Dr. Pálfi József rektor, Szomor Abigél egyetemi lelkész és Dr. Székedi Levente főszervező nyitotta meg.

A Megnyitón a PKE zeneszak kórusa is fellépett, illetve megtekinthettük a Dr. Kányádi Iréne által megnyitott képzőművészeti szak kiállítását is.

A hallgatói előadások és azok értékelése a délelőtti és délutáni szakosztályi előadásokban zajlottak. Délután üléseztek a zsűri szakosztályok és készítették el értékelésüket. Az Eredményhírdetés és a konferencia értékelése a PKE Sulyok István utcai épületének Aulájában történt meg.

 

A rendezvényen Békési Eszter I. évf. Geográfus MSc. hallgatónk (témavezető: Dr. Dobos Anna, főiskolai docens) a Társadalomtudományi Szakosztály 1. MA. kategóriájában III. helyezést ért el "Tájadottságok, gazdasági és társadalomföldrajzi elemzések, értékelések a demjéni településfejlesztési stratégia kidolgozásához" című TDK dolgozatával és előadásával.

A zsűri elnöke Dr. Flóra Gábor (PKE), tagjai Dr. Bernáth Krisztina (Emanuel Egyetem, Nagyvárad), Dr. Kiss János (DE), Dr. Győrbíró András (PKE), Dr. Székedi Levente (PKE) és titkára Pásztor Rita (PKE) voltak.

A 20. PTDK hivatalos programját egy állófogadás és Dr. Székedi Levente búcsúszavai zárták.

Ez úton is köszönjük a szervezők, a zsűri tagok és az opponensek áldozatos munkáját.

 

A hírt küldte: Dr. Dobos Anna, EKE TTTGM vezető - Környezettudományi és Tájökológiai tanszék


< Vissza