Földrajzos hallgatók a nyíregyházi 35. OTDK-n

Utolsó módosítás dátuma : 2021. április 23.

Április 20-22. között rendezték meg a 35. Országos Tudományos Diákkör Tanulás- és Tanításmódszertani – Tudástechnológiai Szekció online konferenciáját a Nyíregyházi Egyetem szervezésében.

Április 20-22. között rendezték meg a 35. Országos Tudományos Diákkör Tanulás- és Tanításmódszertani – Tudástechnológiai Szekció online konferenciáját a Nyíregyházi Egyetem szervezésében. Egyetemünkről két földrajz szakos hallgató vett részt.
Szalmás Anikó Xénia osztatlan biológia-földrajztanár szakos hallgatónk a Tanulás, tanulástámogatás a felsőoktatásban I. tagozatban mutatta be dolgozatát „A FiFöMa TDK-műhelyek szerepe a tehetséggondozásban" címmel. Témavezetője a Neveléstudományi Intézetből Homoki Erika, valamint a Földrajz és Környezetudományi Intézetből Sütő László.
Nyitrai Laura Tímea, levelező osztatlan történelem-földrajztanár szakos hallgatónk második helyen végzett a Digitális lehetőségek és IKT-kompetencia tagozatban „Az IKT kompetencia, mint a hatékony oktatási stratégia záloga" című dolgozatával, a Neveléstudományi Intézetben oktató Homoki Erika témavezető irányításával.

 

A hírt küldte: Dr. Sütő László 

egyetemi docens

 

A képek forrása: otdk.hu


< Vissza