Jótékonysági felhívás

Utolsó módosítás dátuma : 2021. május 12.

Immáron 5. alkalommal kerül megrendezésre a TündérFutás elnevezésű sport- és jótékonysági gála, amelynek fő célja elősegíteni a szociálisan rászoruló családok életkörülményeinek és életminőségének javítását

Tündérkör és TündérFutás


Az immáron 6 éve működő Tündérkör Alapítvány fő célja elősegíteni a szociálisan rászoruló családok életkörülményeinek és életminőségének javítását elsődlegesen azzal, hogy a Debrecen és agglomerációjához tartozó 16 év alatti, rászoruló, elesett gyermekekkel rendelkező családoknak tartós élelmiszer, édesség és tisztítószer adományokat biztosít. Emellett kiemelt figyelmet fordít a veszélyeztetett környezetben élő gyermek és fiatalkorú korosztály egészségügyi ismereteinek fejlesztésére, részükre sport (különös tekintettel a tömegsport) és egyéb szabadidős programok szervezésére. Nagy hangsúlyt fektet továbbá arra, hogy a fiatalok részére társadalmilag elfogadott erkölcsi értékrendet és életcélokat állítson.


A fenti célok megvalósítása érdekében kerül megszervezésre immáron 5. alkalommal a TündérFutás elnevezésű sport- és jótékonysági gála, amelynek részletes leírása a
https://tunderkoralapitvany.hu/5-tunderfutas/ linken, valamint a Facebookon is megtalálható:


- Az 5. TündérFutás időtartama: 2021. május 1 – 2021. június 30. Vagyis két hónap áll rendelkezésre a regisztrációra (nevezésre) és a sporttevékenység teljesítésére.
- Sporttevékenység: teljesen szabadon választható (futás szabadban vagy futópadozás otthon, edzőteremben; (szoba)biciklizés, séta, úszás, tánc, boksz, torna, foci,kosárlabda, stb.). Lényeg: 15 percnyi mozgás. Futás esetén a távolságok: 1,5 km; 2,5 km; 5 km; 7 km; 10 km vagy 21 km.


- Helyszín: gyakorlatilag bárhol teljesíthető a sporttevékenység (aszfalt, terep, otthon, edzőteremben).
- Sportolást bizonyító fotó vagy track feltöltése az 5. TündérFutás Facebook oldalán található bármelyik poszthoz kommentelve vagy a hello@tunderkoralapitvany.hu-ra elküldve történik. Amennyiben valakinek nincsenek meg a tárgyi feltételei, hogy igazolást küldjön, vagy egyszerűen csak támogatni szeretné az Alapítvány célkitűzéseit az éremrendeléssel, annak is kipostázásra kerül az általa megrendelt érem.


- A nevezési (regisztrációs) díj érmenként 4 000,- Ft (+ postaköltség), amelyből 3 000,- Ft adomány, amelyet az Alapítvány a fent ismertetett célkitűzésire fordít. 3 fajta csodálatos támogató érem közül lehet választani. 1 nevező regisztrálhat 1, 2 vagy 3 éremért (akár egyetlen, egyszeri regisztrációval).
- Regisztráció: egy regisztráció során többen is regisztrálhatnak egyszerre egy szállítási címre kérve az érmeket (bármilyen kombinációban), illetve egy fő egyszeri regisztráció során kérheti magának akár mindhárom érmet, ha szeretné. Egy borítékban egyszerre legfeljebb 3 db érem kerül kipostázásra. A postázás borítékonként 1 500,- Ft. Az érem a Magyar Posta által, ajánlott küldeményként kerül kézbesítésre; közvetlenül az Alapítványtól nem átvehető.

 

A hírt küldte: Dr. Patkós Csaba

Intézetigazgató


< Vissza