Misik Tamás előadása Kolozsváron

Utolsó módosítás dátuma : 2019. április 28.

Misik Tamás a Környezettudományi és Tájökológiai Tanszék adjunktusa április 3-6 között részt vett a XV. Kárpát-medencei Környezettudományi Konferencián.

Misik Tamás a Környezettudományi és Tájökológiai Tanszék adjunktusa április 3-6 között részt vett a XV. Kárpát-medencei Környezettudományi Konferencián. Idén a hagyományokhoz híven ismét Kolozsváron a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Kolozsvári Kara rendezte meg a rendezvényt.

A két szakmai napon mintegy 80 előadás hangzott el a határon innen és túlról érkezett magyar előadóktól, valamint külföldi Stipendium Hungaricum ösztöndíjas hallgatóktól többek között a környezetvédelem, környezeti nevelés, ökológia, környezetföldrajz vagy éppen a hulladékgazdálkodás szakterületeiről. Misik Tamás az „environmental science and studies" angol nyelvű szekcióban adta elő a „Long-term structural changes of the shrub layer in an oak forest in Hungary" (Egy tölgyerdő cserjeszintjében zajló hosszú-távú strukturális változások Magyarországon) című prezentációját. A konferenciát jövőre Budapesten, az ELTE-n fogják megrendezni.

 

A hírt küldte: Misik Tamás

adjunktus


< Vissza