Kedves Látogató!

Utolsó módosítás dátuma : 2019. október 16.

---------------------------------------------

Isten hozta az Eszterházy Károly Egyetem Földrajz és Környezettudományi Intézetének honlapján! Bár maga az Intézet viszonylag újkeletű, a környezettudomány felsőfokú oktatása és kutatása már több évtizedes, a földrajzé pedig több évszázados tradíció Egerben.
Globalizálódó világunkra terveztük honlapunkat, ezt a kis „glokális" szigetet, amit az internetes naprakészség jegyében igyekszünk majd hallgatók és oktatók együtt frissen tartani. Mivel mi nem a netes tartalomszolgáltatásra szakosodtunk, ezért kérjük a Kedves Látogatót, ha valahol az avíttság régióit látja oldalunkon, nyugodtan figyelmeztessen bennünket!
Kedves jelenlegi Hallgatónk! Szeretnénk erre az oldalra feltölteni mindenféle hasznos holmit, amivel szakmai fejlődését, előmenetelét segíthetjük. A holnapi ZH kérdések egyelőre még nem kerültek fel, de ki tudja... Hívunk minden Kedves Hallgatónkat, hogy segítsen nekünk fitten tartani az oldalt – külön fejezet vár rájuk (Hallgatói képek és képtelenségek).
Kedves érdeklődők, leendő hallgatóink! Az „Ide gyere!" című fejezetben megtalálja, hogy mit tanulhat nálunk, hol tud dolgozni az itt szerzett végzettséggel és a nálunk diplomázott Kollégák a világ mely sarkába jutottak el a tőlünk kapott tudással. Megtudhatja, hogy milyen lehetőségeket kínálunk, hogy már hallgatóként komoly kutatásokba kapcsolódhassanak be, akár komoly fizetésért.
Kedves Korábbi Hallgatóink! Nézzenek szét minálunk. Sok minden változott, de a régi ETK/Ho Si Minh/EKTF évek emléke még árad a falakból. Nálunk mindig szívesen látott vendég lesz!
Kedves jelenlegi vagy leendő partnerünk! Kutatunk és fejlesztünk az Intézet keretei között vagy fél tucat témában. Nézzen szét, hátha velünk együttműködve saját tevékenységét is könnyebben sikerre viszi!
Remélem, hogy honlapunk a Kedves Látogató számára hasznosnak bizonyul és sok örömöt okoz majd!

Köszönöm, hogy ellátogatott hozzánk!

Tisztelettel:
Dr. Patkós Csaba, PhD, MeRSA
intézetigazgató, főiskolai docens


< Vissza